Stil zitten is niets voor mij. Als jong meisje was ik al een echte enthousiaste creabea: handarbeid als lievelingsvak, sieraden maken in m’n vrije tijd en altijd aan het tekenen of knutselen. Ik heb van mijn hobby m’n vak kunnen maken want naast dat ik eigenaresse ben van Bandjes en Kantjes, werk ik als grafisch vormgeefster en DTP’er. Hiervoor heb ik verschillende creatieve opleidingen afgerond zoals In- & Outdoor Design, Creatief DTP’er en New Media Design.

Altijd al ben ik geïnteresseerd geweest in sieraden en mode. Zelf kleed ik me vooral in de on-trend Ibiza en Bohemian stijl. Bij deze stijl horen de leuk elastische bandjes die ik een tijdje geleden alleen voor mezelf maakte. Iedereen vond ze zó leuk dat ik ze niet langer dan een dag om kon houden, dan waren ze al van m’n armen verkocht. Toen ik besloot er een heleboel te maken voor de verkoop waren ze allemaal na 1 week al uitverkocht! Tegenwoordig koop ik grotere aantallen fashion in en maak ik nog meer sieraden. M’n zusje en moeder helpen mee om alles draaiende te houden. Ik geniet ervan om m’n zelf ingekochte en own-handmade producten online te presenteren in m’n eigen huisstijl. Naast hippe zelfgemaakte sieraden vind je bij Bandjes en Kantjes ook echte musthave fashionitems zoals leuke jurkjes en tunieken.


With love,
Carlijn Gerrits

© 2015 - 2024 Bandjes en Kantjes - Sieraden en Accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel