Onze producten worden met de grootste zorg uitgezocht, ontworpen en voor je gemaakt, we vinden het dan ook belangrijk dat je er blij mee bent en dat je het met veel liefde draagt. Mocht er desondanks iets aan de hand zijn, of heb je een vraag dan horen we het graag. Stuur ons je vraag of opmerking bij voorkeur via info@bandjesenkantjes.nl.  Problemen zijn er om opgelost te worden en we helpen je heel graag.

Wil je het product retour sturen? Download ons retourformulier en voeg deze ingevuld in bij je bestelling.

Download retourformulier

Privacy verklaring


Bandjes en Kantjes Sieraden en Accessoires

bandjesenkantjes@gmail.com

tnv. CCM Gerrits

KVK: 63658836

BTW: NL002249362B06

Vestigingsadres:
Aalsburg 2037, Wijchen

Bestellingen
Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gekomen wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Bij vertraging wordt u op de hoogte gehouden via e-mail. Dit geldt ook indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan via de aangegeven mogelijkheden op onze webpagina. Zodra de betaling binnen is, wordt u bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. De levertijd is 2 a 3 werkdagen.

Verzending
Onze pakketten worden verzonden via postNL. Wij pakken de door u bestelde artikelen stevig en met zorg in. Wij zijn verantwoordelijk en nemen het risico van de verzending tot het moment dat het pakket bij de klant is bezorgd. Mocht de bezorger besluiten het pakket bij uw buren af te leveren valt dit onder verantwoording van de bezorger. Het doorgeven van uw adres valt onder uw verantwoording.
Verzendkosten zijn standaard €2,50 - €5,95

Retour
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenk termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Klachten
Wij willen u graag van dienst zijn en hopen dat u onze producten en service als prettig ervaart. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn dan vernemen wij dit graag van u. In beide gevallen ontvangen wij graag een e-mail (info@bandjesenkantjes.nl) met daarin de klacht duidelijk omschreven. Gaat de klacht over een geleverd artikel, dan zouden wij (indien mogelijk) graag foto`s willen zien.

Uw mail adres kan worden gebruikt voor marketingdoeleinde.

U hoort in ieder geval de eerstvolgende werkdag van ons of wij uw klacht in goede orde hebben ontvangen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een passende oplossing aan te bieden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 Bandjes en Kantjes - Sieraden en Accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel