Navigatie

Verzending:

Je kunt je bestelling na 2 a 3 werkdagen verwachten. De verzendkosten zijn verschillend. Een kleine bestelling met sieraden bedraagt ongeveer € 2,50.  De bestelling van (bijvoorbeeld) een kledingstuk zal  5,95 zijn.

 

Retouren: 

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer maar kan gebeuren! Stuur je bestelling ongedragen, binnen 14 dagen terug naar ons. 
Bandjes en Kantjes Sieraden en Accessoires
Herenstraat 6
6602 BB Wijchen

Na ontvangt van je retourzending zullen wij dit alleen in behandeling nemen als het artikelen in orginele staat is. Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn voor eigen rekening. 

We zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.
 

 

Bandjes en Kantjes Sieraden en Accessoires

bandjesenkantjes@gmail.com

tnv. CCM Gerrits

KVK: 63658836

BTW: NL207828106B01

Vestigingsadres:
Herenstraat 6, Wijchen

Bestellingen
Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gekomen wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Bij vertraging wordt u op de hoogte gehouden via e-mail. Dit geldt ook indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer leverbaar zijn.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Dit kan via de aangegeven mogelijkheden op onze webpagina. Zodra de betaling binnen is, wordt u bestelling zo spoedig mogelijk verzonden. De levertijd is 2 a 3 werkdagen.

Verzending
Onze pakketten worden verzonden via postNL. Wij pakken de door u bestelde artikelen stevig en met zorg in. Voor schade, diefstal of verlies door postNL zijn wij niet aansprakelijk. Mocht de bezorger besluiten het pakket bij uw buren af te leveren valt dit onder verantwoording van de bezorger. Het doorgeven van uw adres valt onder uw verantwoording.
Verzendkosten zijn standaard €2,50 - €5,95

Klachten
Wij willen u graag van dienst zijn en hopen dat u onze producten en service als prettig ervaart. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn dan vernemen wij dit graag van u. In beide gevallen ontvangen wij graag een e-mail (info@bandjesenkantjes.nl) met daarin de klacht duidelijk omschreven. Gaat de klacht over een geleverd artikel, dan zouden wij (indien mogelijk) graag foto`s willen zien.

U hoort in ieder geval de eerstvolgende werkdag van ons of wij uw klacht in goede orde hebben ontvangen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een passende oplossing aan te bieden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2018 Bandjes en Kantjes - Sieraden en Accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel